Αποστολή παραγγελίας

 

Το Pepeyoyo μπορεί να καλύψει τις παραγγελίες σας για όλη την Ελλαδα . Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μέσα σε διάστημα τριών(3) εώς πέντε(5) εργάσιμων ημερών με τις παρακάτω  courier

1.Γενική ταχυδρομική 

Το κόστος της αποστολής με αντικαταβολη είναι 4,50€ για όλη την Ελλάδα

 

Για αγορές άνω των 99€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση καθυστέρησης θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι ανέφικτη , για διάφορους λόγους (ανωτέρα βία , κακές καιρικές συνθήκες κτλ) θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας εντός τριών ημερών για να επιβεβαιώσουμε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της η την ακύρωση της . Στhν δεύτερη περίπτωση δεν έχετε την παραμικρή χρέωση και για παραγγελίες μέσω κάρτας τα χρήματα σας δεν δεσμεύονται .

Το Pepeyoyo φέρει την ευθύνη για την κατάσταση του πακέτου που θα παραλάβετε .Από τη μεριά μας φροντίζουμε ώστε η παραγγελία σας  να αποστέλετε σε ανθεκτικό κουτί, καλά σφραγισμένο .Σε περίπτωση που το πακέτο είναι φθαρμένο και ορατά κατεστραμένο , παρακαλέισθε  να το επιστρέφετε κατευθείαν και να επικοινωνείτε μαζί μας το συντομότερο .

Η χρέωση της αποστολής γίνετε αυτόματα , βάση της διεύθυνσης που συμπληρώσατε στην φόρμα  εγγραφής ,

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς ,θα λάβετε με email τον αριθμό της αποστολής σας . Με αυτόν τον αριθμό και μπαίνοντας στο site της courier (http://www.taxydromiki.gr) μπορείτε να παρακολουθείτε τα στάδια της αποστολής σας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή η εξόφληση του ποσού θα γίνει στον ταχυμεταφορέα της εταιρίας courier.

 

 

 


ΑρχικήΑρχική

Αναζήτηση

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

No new products at this time

paypal
Διαφήμιση