Η εταρία μας σας εγγυάται την διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων . Οι πληροφορίες που μας δίνετε αφορούν και μόνο στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την καλύτερη συναλλαγή που θα μπορουσατε να έχετε με την εταιρία μας . Τα στοιχεία των πελατών δίδονται εν γνώση τους και με ευθύνη των ίδιων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την εγγραφή του χρήστη στο pepeyoyo.gr θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Πόλη, Φύλο, Ημερομηνία γέννησης, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.α.

Το pepeyoyo.gr είναι σύμφωνο με την ελληνική νομοθεσία και τον νόμο Ν 2472/1997περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα   . Τα στοιχεία που δηλώνονται από το χρήστη, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την:

1.εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών

2.ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,

3.ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων,


Κατ' εξαίρεση το pepeyoyo.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:

1.Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων.

2.Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Διαβάστε την ισχύουσα νομοθεσία εδώ

Τρόποι και όροι πληρωμής


Μπορέιτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους.

Αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας τότε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1.Μέσω paypal ,για κατόχους πιστωτικών καρτών δεν είναι απαράιτητη η δημιουργία λογαριασμού paypal .

2.Μέσω της τράπεζας Alpha Bank , με πληρωμή online .( προσεχώς)

Αν προτιμάτε τα μετρητά τότε μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους

1. Μέσω paypal , μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα έναν λογαριασμό paypal, που θα συνδεθεί με έναν δικό σας τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμείτε .

2.Με αντικαταβολή μετρητών , το επιλέγετε στην διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας . Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας θα το εξοφλήσετε στον ταχυμεταφορέα της εταιρίας courier  που έχετε επιλέξει.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . Επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής κατά την διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας .

επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 3212171 για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς η να αποστείλετε την παραγγελεία σας μέσω mail στη διεύθυνση info@pepeyoyo.gr γράφοντας το όνομα τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε εμέις μαζί σας .

 

Η αποδοχή της παραγγελίας σας  ,άρα και η πληρωμή , γίνετε από εμάς  όταν τα προιόντα που παραγγείλατε έχουν περάσει όλα τα στάδια κατασκευής και είναι απολύτως έτοιμα και σε άριστη κατάσταση προς αποστολή .Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της δικής μας ευθύνης , δεν κάνουμε δεχτή την παραγγελεία σας και τα χρήματα σας δεν δεσμεύονται.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πληρωμή , επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 3212171 , 10.00-18.00 εκτός Κυριακής

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία σας ,η να την αναπροσαρμόσετε , σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών από την στιγμή της παραγγελία σας . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στο τηλ . 2103212171 η στο mail info@pepeyoyo.gr για να πάρετε την έγκριση ακύρωσης . Αν η παραγγελία έχει μπεί στο στάδιο της αποστολής τότε δεν γίνετε δεκτή η ακύρωση . Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊον με τους όρους που περιγράφονται στο κεφάλαιο Επιστροφή προϊοντων .

 

Επιστροφή προϊόντων


Σε περίπτωση που επιθυμέιτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο , μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα της παραλαβής . Η επιστροφή για να γίνει δεκτή από εμάς θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω όροι.

1. Τα κοσμήματα που παραγγείλατε πρέπει να είναι στην ακριβή κατάσταση που τα παραλάβατε,

αμεταχείριστα πέραν της δοκιμής .

2. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και μας έχετε ενημερώσει για την επικείμενη επιστροφή .

3.Οτιδήποτε συνοδεύει το κόσμημα στο πακέτο αποστολής 'οπως συσκευασία , καρτελάκια , απόδειξη πληρωμής κ.α. πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.

4. Η αποστολή της επιστροφής γίνεται με δική σας χρέωση , με τις εξής εταιρείες courier ,

Γενική Ταχυδρομική.

Η ευθύνη της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη . Το pepeyoyo δεν φέρει καμοία ευθύνη για τυχόν απώλεια η καταστροφή του προϊόντος κατα την αποστολή της επιστροφής.

Σε περίπτωση που δεν ισχύει κάποιος από τους παραπάνω όρους , η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το προϊόν θα επιστρέφετε στον πελάτη με δική του χρέωση.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών από την επιστροφή του προϊόντος.

 

Σε περίπτωση που το  προϊόν που έχετε παραγγείλει και παραλάβεi αποδειχθεί ελαττωματικό επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3212171  ή στο e-mail info@pepeyoyo.gr και θα το αντικαταστήσουμε χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. .Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν δια την χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα  pepeyoyo.gr .

Η χρήση των υπηρεσιών του pepeyoyo.gr συνεπάγεται  την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

 

 


ΑρχικήΑρχική

Αναζήτηση

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

No new products at this time

paypal
Διαφήμιση